BREAKING-NEWS

Autorul atacului de la Berlin, eliberat din lipsă de probe

Luni seara, în Piaţa de Crăciun din Berlin, un camion a intrat în plin în zecile de persoane prezente. În urma a ceea ce autorităţile germane au declarat a fi un atac terorist, 12 oameni au murit și 48 au fost răniţi.

La aproape 24 de ore de la petrecerea atentatului, autorităţile de la Berlin nu au reuşit să stabilească autorul, iar singurul suspect, un tânăr pakistanez în vârstă de 23 de ani a fost eliberat din lipsă de probe.

Suspectul, Naved B., a intrat în Germania pe data de 31 decembrie 2015, pe la Passau, Bavaria, potrivit RBB Inforadio. Acesta a primit ședere temporară în Germania, în iunie 2016, potrivit redactorilor publicaţiei „Die Welt”.

Klaus Bouillon, ministrul de interne al Germaniei, a declarat pentru Saarland radio că: “We must say that we are in a state of war, although some people who want to see only the good cannot see”, potrivit independent.co.uk. (Trebuie să recunoaştem că suntem într-o stare de război, deşi unii oameni care vor să vadă numai binele, nu vor recunoaşte asta n.r.)

Ministrul a mai adăugat că este de părere că târgurile de Crăciun ar trebui să rămână deschise chiar şi după acest atac.

Autor: Andreea Corina Chiriac

Foto:

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top