Sport

Astăzi începe Fed Cup Canada

fed cupAstăzi și mâine pe Arena Maurice Richard din Montreal se va disputa meciul din Fed Cup dintre Canada și România de la ora 20.

După ce în februarie la Galați, România s-a impus în fața Spaniei cu 3-2, weekend-ul acesta, româncele dau față în față cu jucătoarele Canadei. Chiar dacă Simona Halep nu face parte din delegația României, Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu și Raluca Olaru își doresc să dea totul pe teren pentru a ajuta România să facă parte din Grupa I Mondială.

Deși favorite sunt canadiencele, româncele au un parcurs uimitor în acest an, Begu strânge 11 victorii, în timp ce Dulgheru cu una mai mult.

S-a stabilit și programul meciurilor din barajul Fed Cup. Seara va fi deschisă de Francoise Abanda – Irina Begu, ca apoi să se inatalneasca Eugenie Bouchard – Alexandra Dulgeru .

Duminică, tot de la ora 20, Eugenie Bouchard va juca în compania Irinei Begu, în timp ce Francoise Abanda o va întâlni pe Alexandra Dulgheru.

La dublu se vor duela echipele formate din Dabrowski/Fischman a€“ Mitu/Olaru.

După conferința de presă oficială de astăzi, avut loc și un incident mai puțin plăcut. La îndemnul oficialilor de a da mâna, Alexandra Dulgheru i-a întins mâna lui Bouchard, aceasta refuzând să-i răspundă la gest româncei.

Imediat după faza în cauză, Bouchard a ținut să explice:  “Nu am nimic cu ea. Nu cred în ideea de a-i ura succes adversarei mele înainte de meci. După ce vom juca, îi voi strânge mâna, indiferent de ce se va întâmpla”, conform Dolce Sport.

“A fost puţin ciudat, pentru că ei au spus “shake hands”, iar ea nu a vrut. E decizia ei! A fost puţin ciudat momentul, dar fiecare se comportă cum vrea. Poate nu a dat bine pe cameră, dar nu ne deranjează“, a spus Dulgheru.

Foto: doartenis.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top