Sănătate

Yves Rocher lansează gama Sérum Végétal: anti aging skin care

Marca de cosmetice Yves Rocher lansează o nouă gamă de produse numită Sérum Végétal, ce asigură combaterea apariţiei şi estomparii ridurilor. Evenimentul menit să promoveze noua inovaţie a acestei primăveri a avut loc la restaurantul La Gondola, de pe strada Nicolae Caramfir.
Lumea vegetală nu încetează să surprindă şi să inspire experţii Cosmétique Végétale. Cheia descoperirilor constă în asimilare, acesta este un fenomen complex şi multi-factorial. Trebuie să treacă de bariera cutanată, să se răspândească în straturile superioare ale pielii, apoi să pătrundă la nivelul celulelor pentru a reuşi să activeze mecanismul metabolic interior al acestora, pentru a ajunge în final la aspectul exterior dorit.
Firma de cosmetice de origine franceză Yves Rocher a fost înfiinţat în anul 1959 şi este prezentă în peste 30 de ţări din întrega lume, printre care şi România. Vânzarea prin corespondenţă a fost modalitatea iniţială care facilita accesul la produsele brandului. Din 2007 conducerea firmei a fost preluată de Bris Rocher, nepotul antreprenorului Yves Rocher, după decesul acestuia.
Gama Sérum Végétal, ce are la bază specia Ficoida Glacială, denumită şi “Planta vieţii” este compusă din creme restructurante, corector antirid, BB antirid, ser restructurant antirid, roll-on pentru ochi, lapte demachiant cu efect de netezire, precum şi alte produse destinate îngrijirii tenului. Pentru mai multe detalii accesaţi: http://www.yves-rocher.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top