Artiști

Taylor Swift, prima femeie care va primi trofeul Global Icon la gala Brit Awards

Cântăreaţa americană va deveni, marţi, prima femeie care va primi trofeul Global Icon la gala Brit Awards.

Pentru Taylor Swift, anul 2020 a fost unul productiv. În ciuda pandemiei, artista a lansat două albume, Folklore și Evermore, care i-au adus succesul.

Trofeul este acordat în semn de „recunoaştere a impactului imens asupra muzicii lumii, a repertoriului incredibil şi a realizărilor până în prezent”, citează Billboard.

Taylor Swift este nominalizată la categoria „International Female Solo Artist”, la care s-a mai impus în 2015. Acum, ea concurează cu Ariana Grande, Billie Eilish, Cardi B şi Miley Cyrus. Trofeul Brit din 2015 este şi singurul pe care Swift l-a câştigat, din cele şase nominalizări primite în total.

Cântăreaţa americană a stabilit mai multe recorduri în topurile britanice, la fel cum a făcut-o în SUA şi în alte pieţe din lume. Este singura artistă din secolul 21 care are şapte albume de studio clasate pe primul loc în topul britanic al albumelor.

Official Charts Company a anunţat şi că Swift, cu o carieră de 15 ani, este cel mai bine vândut artist în Marea Britanie în 2021. Cât priveşte single-urile, Swift a avut 17 piese în top 10 în topul Official U.K. Singles, însă doar unul s-a aflat pe prima poziţie – „Look What You Made Me Do” (2017).

Actorul Jack Whitehall va fi gazda ceremoniei, pentru al patrulea an consecutiv. Gala va avea loc pe arena O2 din Londra, în faţa unui public format din 4.000 de persoane, o cincime din capacitatea sălii.

Sursa video: youtube.com/Taylor Swift

Sursa foto: instagram.com – taylorswift

Taylor Swift, prima femeie care va primi trofeul Global Icon la gala Brit Awards

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top