Seriale

Tânăr și neliniștit nu se va mai difuza în România

Conform paginademedia.ro, serialul ,,Tânăr și neliniștit” își va sfârși difuzarea episoadelor în România în acestă lună.

Serialul a încântat pentru prima oară ochii privitorilor în anul 1973, în America, pe canalul TV CBS.

Acesta a fost creat de  William J. Bell și Lee Phillip Bell.

Tânăr și neliniștit

Sursă adevărul.ro

Timp de 42 de ani, prin acestă producție au trecut mai mulţi actori, echipa în final fiind reprezentată de Robert AdamsonPeter BergmanEric BraedenTracey BregmanSteve BurtonSharon CaseJessica CollinsAngell ConwellDoug DavidsonMelissa Claire EganDaniel GoddardAmelia HeinleElizabeth HendricksonBryton JamesHunter KingChristian LeBlancKate LinderBilly MillerMishael MorganJoshua MorrowMichael MuhneyGreg RikaartHartley SawyerMelody Thomas Scott şi Kristoff St. John.

,,Tânăr și nelinștit” a avut parte de trei șcenariști: Maria Arena Bell, Hogan Sheffer și Scott Hamner.

Transmiterea episoadelor în România, față de America, este cu aproximativ 5 ani în urmă.

În SUA s-au difuzat 10.500 de episoade, în schimb, pe ecranele televizoarelor noastre, doar 5.200, diferență ce este făcută din cauza faptului că în țara noastră, în perioada 19731991, serialul nu a fost difuzat.

Din 3 iulie 1996 până acum un an, mai exact, 1 septembrie 2014, în România, ,,Tânăr și neliniștit” a fost difuzat pe canalul PRO TV și apoi încă un an de zile pe canalul Acasă TV.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top