Hyperion

Spectacole – examen la Facultatea de Arte, Hyperion

Studenții Facultății de Arte a Universității Hyperion, anul III, de la specializarea Actorie, susțin examenele ca adevărate spectacole, în faţa profesorilor și a publicului.
mini-DSC_0117

 Andreea Bădeanu, Emanuel Bighe

Clasa Maia Morgenstern și Tache Florescu a deschis această sesiune de examene, cu spectacolul „Proștii sub clar de lună” de Theodor Mazilu.

O piesă jucată, îndrăgită în teatrele tinere, a căpătat o altă dimensiune.                                                           

Reușita principală a spectacolului este viața construită în interiorul textului propriu-zis. N-a mai rămas nimic din retorica arhicunoscută a comediei maziliene. Actori tineri, cu o înțelegere nouă față de text, fără gargara obișnuită, fără stridențe, fără bășcălia de doi bani, au reușit sa trezească emoţii în sală.

Un text lucrat, o comunicare excelentă de grup, un spectacol convingător și frumos, sunt aprecierile făcute de profesori pentru prestația studenților.

mini-DSC_0099

 Teodora Toader  Emanuel Bighe

După examen au urmat discuții și o sesiune foto cu studenții și profesorii Maia Morgenstern, Tache Florescu, Adela Mărculescu, Mihaela Triboi, Dan Tudor, Doina Ruști, dar și rectorul Universității.

mini-DSC_0236

Fotografii realizate de Geo Spânulescu.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top