Featured

Simona Halep criticată de către specialiștii americani

Potrivit digisport.ro, Simona Halep a fost criticată dur de către specialiștii americani. Simona Halep, 25 de ani, se pregătește pentru sezonul 2017, în cadrul turneului de la Shenzen. 
„Simona Halep e favorită în fiecare an la cucerirea unui Grand Slam, dar mereu încheie sub aşteptări. Astfel, anul 2017 reprezintă o necunoscută pentru ea. Are şanse să câştige, dar depinde foarte mult de mentalul ei”, au spus cei de la tennisworldusa.org.
Principalul obiectiv al jucătoarei din Constanța, rămâne câștigarea unui turneu Grand Slam. „Îmi place Roland Garros pentru că am câştigat la juniori, dar toate sunt speciale şi fiecare turneu de Grand Slam în parte are ceva special. Eu sper şi îmi doresc lucrul acesta, pentru asta muncesc, dar nu ştiu când se va întâmpla şi dacă se va întâmpla”, a spus Halep, citată de digisport.ro.
Finala de la Roland Garros din 2014 rămâne cea mai mare performanță a Simonei. Atunci românca a fost învinsă cu greu de Maria Sharapova, în trei seturi, 4-6, 7-6, 4-6.
Autor: Mădălina Bălăceanu

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top