Featured

Simona Halep: „Când nu am competiţii, viaţa este foarte tristă”

Simona Halep revine în lumea tenisului după o pauză de aproape o lună. Aceasta participă în perioada 08-19 martie la turneul de la Indian Wells, în care se oferă premii în valoare de aproximativ 7 milioane de dolari.

Înainte de startul competiției, Simona Halep făcut câteva declaraţii despre accidentarea pe care a suferit-o şi despre starea sănătății sale.

”Am încercat să nu mă gândesc prea mult la tenis, am încercat să fiu diferită, dar nu este deloc uşor. Sunt dependentă de acest sport, iar când nu am competiţii, viaţa este foarte tristă. Iubesc jocul, iubesc turneele. Când nu ai nimic de făcut acasă, te simţi puţin pierdut şi ai impresia că nu faci lucrurile pe care ar trebui să le faci, doar stai acasă şi nu faci nimic. Am foarte multă adrenalină când joc, foarte mulţi nervi, iar când am o pauză, îmi lipsesc toate astea”, a declarat Simona potrivit site-ului oficial al WTA, citat de Mediafax.

Foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top