Cultural

Seratele Jurnalistice sunt pe Pagina de media

Marți, 24 martie, ora 18, în atmosfera primitoare a Ceainăriei Bohemia Teahouse, studenții Facultății de Jurnalism a Universității Hyperion l-au întâlnin pe fondatorul Paginii de media, Petrișor Obae.

Așa cum autorul însuși o caracterizează, Pagina de media este o sursă de informare, dar şi un loc de dezbatere a fenomenului media, a publicităţii, a comunicării în general, pentru cei care lucrează în „industrie”, pentru ziariştii care scriu despre ea, dar şi pentru cei interesaţi de fenomen în general.petrisor-obae

Petrișor Obae a terminat facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și și-a început cariera în media în 1994. A fost reporter la Radio Delta, Radio România Actualități, redactor Mediafax, AdMaker (2002-2003), Capital, și Evenimentul Zilei.

în cadrul seratelor s-a discutat despre nevoie unui jurnalist de a căuta în primul rând povești, nu subiecte. Petrișor ne-a împărtășit câteva dintre experiențele personale care l-au adus pe drumul către înfințarea site-ului Pagina de Media. Sudenții au fost ca întotdeauna curioși, iar majoritatea întrebărilor s-au învârtit în juruli ideii de menținere a unei cariere de jurnalist corectă din punct de vedere moral.

Seratele Jurnalistice” reprezintă un proiect realizat, în parteneriat, de către Universitatea Hyperion din Bucureşti, Centrul pentru Jurnalism Independent şi Asociaţia pentru Dezvoltarea Profesională a Tinerilor şi Educaţie Alternativă.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top