Entertainment

Sam Smith, Lady Gaga şi Ellie Goulding nominalizaţi la Globurile de Aur 2016

După cum putem observa, anul 2016 ne va oferi o mulţime de surprize, indiferent de sfera din care vin.

Pe data de 10 ianuarie va avea loc Gala premiilor Globurilor de Aur 2016, eveniment prezentat de actorul Ricky Gervais.

Muzical şi cinematografic, Globurile de Aur 2016 unesc artişti ce au avut proiecte şi realizări incredibile de-a lungul anului 2015.

Globurile de Aur 2016

Globurile de Aur 2016

Artişti precum, Sam Smith, Lady Gaga sau Ellie Goulding au fost nominalizaţi la Globurile de Aur 2016.

Muzical, Sam Smith şi Ellie Glouding vor concura la categoria “Cea mai bună piesă originală de pe coloana sonoră a unei pelicule”.

Surprizătoarea apariţie a celei mai neconvenţionale cântăreţe într-un serial televizat, Lady Gaga are parte de o primă nominalizare din cariera sa la o categorie cinematografică.

Numit în ultima perioadă “omul momentului“, artistul britanic, Sam Smith atinge un rezultat incendiar pe final de 2015, unde este nominalizat la Globurile de Aur cu melodia sa “Writing’s on the Wall“. Această piesă face parte din coloana sonoră a celui de-al 24-lea film din seria Bond, “Spectre“.

Sam Smith 2015

Sam Smith 2015

Acesta este un punct culminant al carierei mele. Sunt extrem de entuziasmat să fac parte din acest proiect atât de rezonant în cultura britanică și să mă alătur unui line-up compus din artiști pe care îi admir”, declară tânărul artist.

Ellie Goulding 2015

Ellie Goulding 2015

Love Me Like You Do“, piesa artistei Ellie Gouding, a fost un real succes al anului 2015, fiind de asemenea şi pe coloana sonor a unuia dintre cele mai controversate şi populare filme “50 Shades Of Grey“. Soundtruck-ul deşi este cântat de Ellie, nu a fost compus de ea, ci de Ilya Salmanzadeh, Tove Lo, Savan Kotecha, Max Martin și Ali Payami.

Lady Gaga, American Horror Story-Hotel, Countess

Lady Gaga, American Horror Story-Hotel, Countess

Serialul televizat, “American Horror Story-Hotel“, o are ca şi actriţă pe incredibila Lady Gaga, interpretând rolul contesei Elizabeth. Cu stilul său nu i-a fost greu să se apropie de personajul pe care îl interpretează, unul de natură întunecată, aflat într-un triunghi al iubirii.

 Este clar faptul că anul acesta premiile Globului de Aur vor fi pline de surprize, rămâne de văzut dacă va câștiga cine merită.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top