Sport

Roger Federer și-a anunțat retragerea de la Australian Open

Marele jucător de tenis, Roger Federer, deținător a 20 de titluri de Grand Slam, a făcut anunțul ca nu va participa in ianuarie 2022 la Australian Open, prezența acestuia nefiind certă nici la turneul de la Wimbledon, din 27 iunie 2022. În luna august, a fost operat a treia oară în 18 luni la genunchi, acesta fiind și motivul retragerii.

Tenismanul elvețian își dorește să lase timp vindecării și să revină pe la jumătatea anului viitor, când speră că va fi capabil de joc.

Federer va putea  relua alergările în luna ianuarie, iar antrenamentele de alergări pe teren le va relua în luna martie sau aprilie, relatează As.ro

„Ambiţia mea este să văd de ce sunt capabil pentru ultima dată. Îmi doresc să îmi pot lua rămas bun în felul meu şi pe un teren de tenis. De aceea dau totul pentru reabilitare. Viaţa mea nu se va prăbuşi dacă nu o să joc din nou o finală de Grand Slam. Dar ar fi visul suprem să mă întorc. Şi încă mai cred în el. Cred în astfel de miracole”, a adăugat el.

Roger Federer și-a anunțat retragerea de la Australian Open

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top