Artiști

Riverdale, un serial plin de secrete

Serialul Riverdale a debutat la începutul  acestui an, la postul de televiziune The CW  și  se bucură de un mare succes mai ales în rândul tinerilor.  Serialul are la bază  benzile desenate publicate de ,,Archie Comics” în urmă cu 78 de ani, în Statele Unite.

Povestea este despre un oraș mic și locuitorii săi. De la distanță, se înfățișează ca un oraș sigur, decent și inocent, dar dacă te apropii descoperi umbrele subterane.

Numele orașului este Riverdale și povestea începe cu moartea misterioasă a tânărului Jason Blossom. Deși la început se crede că decesul a fost provocat de un accident tragic, unele răsturnări de situație care apar vor dovedi că lucrurile nu sunt așa cum par, iar sora geamănă a lui Jason Blossom, Cheryl, se pare că deține mult mai multe informații despre moartea fratelui ei, informații pe care nu dorește să le dezvăluie.

Archie este personajul principal, interpretat de actorul K.J. Apa și în jurul căruia gravitează celelalte personaje. Acesta este un tânăr încântător care încearcă să găsească o modalitate prin care să își mulțumească tatăl care își dorește ca acesta să se împlice mai mult în afacerea familiei, dar și să își îndeplinească visul de-a avea o carieră muzicală. Archie se trezește într-o mulțime de situații complicate, prietenia distrusă dintre el și Jughead Jones, triunghiul amoros în care este prins fără voia sa, frica de a da greș, toate astea îl fac pe Archie să facă o mulțime de greșeli.

Nu trebuie neglijate nici poveștile celorlalte personaje – Veronica Lodge, Betty Cooper, Jughead Jones. Cu toții sunt nevoiți să se descurce  cu o mulțime de încercări, de la părinți toxicomani, familii dezbinate, certuri, o moarte misterioasă și o mulțime de secrete care sunt gata de a fi descoperite.

Din distribuția acestui serial fac parte:  K.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Madelaine Petsch  și Cole Sprouse, cunoscut publicului din proiectul ,,Zack și Cody, ce viață minunată”.

Un serial plin de  mister, răsturnări de situație, multă dramă și multe secrete.

Sursă foto

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top