Entertainment

Recenzie ,,Hotel Transylvania 2″

Cea mai monstruoasă comedie a anului a fost lansată de Sony Pictures Animation, în filmul ,,Hotel Transylvania 2”.

Hotel Transylvania 2

Sursă urban.ro

Filmul a avut debutul in cimatografe pe data de 30 octombrie, regizat de Genndy Tartakovsky iar scenariul este semnat de către Adam Sandler și Robert Smigel.

Vocile personajelor animate sunt ale actorilor Steve Buscemi, Mel Brooks, Adam Sandler, Kevin James, David Space, Selena Gomez, Andy Samberg, Keegan-Michael Key.

Un mic sinopsis ar fi următorul:

În ,,Hotel Transylvania 2” concepția lui Dracula se schimbă față de oameni și îi acceptă pe aceștia în hotel. Marea îngrijorare a lui, rămane faptul ca singurul lui nepot Dennis, alintat de bunicul său- ,,Dennisovici”,nu dădea semne că ar fi vampir.

Hotel Transylvania 2

Sursă cinemapro.ro

Dracula împreună cu prietenii săi din hotel, îl duc pe Dennis într-o tabără specială.

La aniversarea micuțului Dennis, lucrurile încep să meargă prost în momentul în care apare la petrecere și străbunicul său Vlad. Acesta află faptul că soțul nepoatei lui este om, deci prin urmare strănepotul său este doar jumătate vampir.

În urmă cu 3 ani, ,,Hotel Transilvania” a fost văzut de 122.000 de români şi sunt mari şanse ca a doua parte a filmului, ,,Hotel Transilvania 2”, o combinaţie fericită de umor şi omagii la adresa genului horror, dar a doua interație reușește să convingă şi mai mulţi spectatori să meargă la cinema.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top