Social

Primăria Bucureşti amenajează Piaţa Victoriei pentru Târgul de Crăciun

Administraţia Străzilor din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) a început, miercuri, amenajarea trecerilor de pietoni temporare în Piaţa Victoriei prin montarea unor semafoare provizorii, care vor fi folosite între 5 şi 17 decembrie când va fi organizat „Târgul de Crăciun”.

Primăria Capitalei precizează, pentru Mediafax: „Urmare unei solicitări primite din partea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Primăria Capitalei va organiza, prin intermediul PROEDUS şi ARCUB, în perioada 5 -17 decembrie, în Piaţa Victoriei, evenimentul cultural dedicat copiilor «Târg de sărbători – Festival de colinde şi obiceiuri de iarnă». În acest scop, în alveola centrală a pieţei vor fi amplasate un număr de aproximativ 30 de căsuţe şi o scenă pe care vor evolua ansambluri de copii şi elevi, precum şi artişti consacraţi. Târgul va fi deschis în perioada menţionată, zilnic, între orele 10 şi 22. Pentru accesul vizitatorilor vor fi amenajate treceri de pietoni temporare, iar traficul auto nu va fi restricţionat”.

De asemenea, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, menţionează şi că în Piaţa Victoriei va avea loc pe 31 decembrie, între orele 19.00 şi 1.00, Concertul de Revelion organizat de Primăria Capitalei.

Piaţa Victoriei a fost aleasă pentru cele două evenimente, respectiv „Târgul de sărbători – Festivalul de colinde şi obiceiuri de iarnă” şi „Revelion 2017-2018”, deoarece în Piaţa Constituţiei, între 1-27 decembrie 2017, se desfăşoară “Târgul de Crăciun”, iar în Piaţa Universităţii va avea loc un alt eveniment, în aceeaşi perioadă. Legea nr. 60/1991 republicată, privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice interzice desfăşurarea simultană a două sau mai multe adunări publice distincte, în acelaşi loc sau pe aceleaşi trasee, indiferent de caracterul acestora.

Text: Violeta Nicula

Foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top