Life & Style

Pitti Immagine Uomo

12570958_10153831294280890_2126121303_nEdiţia anului 2016 Pitti Uomo 89 a avut loc în Florenţa, iar Denis Radu ne-a descris câteva momente de acolo. Italia a primit cu braţele deschise personalităţi precum Florin Dobre şi Cătălin Botezatu. AnaMaria Luiza Hudea, Cristian Anghel şi Vladimir Ştefan Popa sunt admiratori ai târgului de modă Pitti.

Evenimentul străzii a surprins costumele celebrităţilor într-un contrast clar-obscur. Pitti Uomo este un târg la care se promovează moda masculină având o esenţă de contemporaneitate.

Produsele de calitate şi inovaţia stilistică reprezintă etalonul unei evoluţii clasice.

1.Eşti pentru prima dată la Pitti Uomo?

Da! Am fost pentru prima dată la Pitti Uomo şi cu toate că nu mă încadrez ca şi stil, mă refer la ce se raportează şi ce se întamplă acolo, am vrut să trăiesc o experienţă inedită.

2.Care sunt cele mai importante lucruri de care ar trebui să ţii cont?

Dacă te duci vizitator ca şi mine, nu ai de ce să ţii cont. În caz cazul în care te duci şi reprezinţi vreun brand, trebuie să ţii cont că este un targ de modă masculină şi în special pentru cei care poartă costume, acum lansându-se noile materiale, trenduri şi accesorii.

3.Cum este să fii mereu înconjurat de nume importante din această industrie?

Din păcate pe mulţi nu îi ştiam, deoarece eu îi ştiu pe cei din zona mea de interes, dar a fost o oportunitate să cunosc pe unii dintre ei.

4.Ce părere ţi-au lăsat vestimentaţiile din acest an?

Pot afirma doar că am rămas placut surprins şi că îi apreciez şi mai mult pe cei care abordează acest stil, un stil deloc uşor de abordat şi de întreţinut.

5.Din câte am văzut ai apărut şi pe prima pagină a unui ziar. Care a fost reacţia ta în acel moment?

Chiar am fost surprins, dar a fost o întamplare şi s-a datorat faptului că eram printre cei pentru care venise presa, eu care eram “all black”, acolo eu eram ‘pata de culoare’.

6.Vei merge în fiecare an?

Voi merge şi la ediţia din vară, la #pittiuomo90 dar în fiecare an nu cred.

7.Ce te atrage cel mai mult de la acest “men’s show”?

M-a atras interesul oamenilor, în special al bărbaţilor pentru frumos şi bun gust.

8.Relaţia ta cu Italia.

Vorbesc limba italiană de la vârsta de 14 ani, am lucrat cu firme din Italia, am locuit în Genova şi am vizitat-o aproape toată. Deci, este un fel de a doua casă.

9.Cum a fost această experienţă şi cu ce colaborări ai plecat de acolo?

     Am plecat de la #pittiuomo89 cu gândul la ediţia din vară şi totodată cu noi prietenii. Nu aveam ce colaborări să leg, nefiind în zona mea de interes, dar nu se ştie niciodată.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top