Economic

Ce obiceiuri vă împiedică să deveniţi bogaţi

Autorul Tom Corley a petrecut cinci ani studiind comportamentul şi obiceiurile oamenilor bogaţi, scriindu-şi descoperirile în cele mai bine vândute cărţi. El a aflat că oamenii bogaţi au obiceiuri obişnuite, cum ar fi lectura, importanţa construirii relaţiilor sociale, stabilirea unor obiective şi asumarea riscurilor. Majoritatea oamenilor care nu au bani nu au obiceiuri, cum ar fi: nu citesc zilnic, nu comunică cu oameni de succes şi nu investesc banii inteligent. Nu este vorba numai despre ceea ce faci, ci despre ceea ce alegi să faci pentru a fi un om de succes!, informează Capital.ro.

“Am petrecut cinci ani studiind obiceiurile zilnice ale sutelor de oameni înstăriţi. În cărţile mele bestselling “Obiceiurile bogaţilor”, “Schimbaţi-vă obiceiurile, schimbaţi-vă viaţa”, am împărtăşit cele mai importante constatări ale acestui studiu.

În timpul cercetărilor mele am învăţat că oamenii bogaţi şi-au adoptat obiceiuri specifice care le-au permis să-şi atingă visele şi obiectivele. Acestea includ lucruri precum:

Experiment: Încercaţi lucruri noi pentru a descoperi un talent sau o pasiune înnăscută.

Lectură: Citiţi în fiecare zi cel puţin 30 de minute pentru auto-educare

Legături sociale: Formaţi-vă relaţii cu oameni potriviţi, viitori milionari.

Stabilirea obiectivelor: Urmăriţi-vă obiectivele care reprezintă îndeplinirea viselor dumneavoastră

Asumaţi-vă riscuri: Nu vă speriaţi de tipul de risc care presupune să vă faceţi temele înainte de a vă investi banii

Cercetarea mea a condus, de asemenea, la o altă descoperire. Cei care nu erau bogaţi aveau, de asemenea, obiceiuri, însă multe dintre aceste obiceiuri erau ” fără scop”:

Când nu citiţi pentru auto-educare, când nu faceţi sport, când nu mâncaţi sănătos, când nu vă urmăriţi visele, când nu economisiţi bani, atunci când nu vă investiţii prudent banii, toate acestea sunt obiceiuri, dar nu obiceiuri care te ajută să devii un om bogat.

De altfel, aceste obiceiuri duc la rezultate groaznice, cum ar fi: probleme financiare, probleme de sănătate sau probleme în relaţiile cu apropiaţii.

Obiceiurile “fără scop” sunt ca o oglindă, reflectă viaţa pe care ai ales-o pentru tine prin lipsa de acţiune. De multe ori, nu ceea ce faci determină circumstanţele din viaţa ta – ci ceea ce alegi să nu faci.”

Sursa Photo

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top