BREAKING-NEWS

Momente cumplite la Copenhaga! Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon în meciul cu Finlanda

Momente cumplite la Copenhaga, în a treilea meci de la Euro 2020. Christian Eriksen s-a prăbușit inconștient pe teren și a primit minute bune îngrijiri medicale, fără să dea semne vitale. Medicii i-au făcut mijlocașului lui Inter Milano și masaj cardiac, fără ca acesta să reacționeze.

Eriksen a căzut inconștient pe gazon în minutul 43
Fotbalistul lui Inter Milano, proaspăt campion în Serie A, a primit o pasă de la un coleg în minutul 43 și s-a prăbușit instantaneu pe gazon. Jucătorii cei mai apropiați de locul faptei au sărit în ajutor, dându-și seama de problemă, iar medicii au intervenit imediat.

Decarul danezilor a fost resuscitat pe gazon timp de 18 minute, iar doctorii au folosit și defibrilatorul. Nordicii au izbucnit imediat în plâns, în timp ce formau un zid roșu în jurul fotbalistului, astfel ferind orice imagine dramatică.

După câteva minute a apărut pe teren soția fotbalistului, purtând un tricou cu numărul 10 al lui Christian. Schmeichel și Kjaer, cei mai experimentați oameni din lot, au venit imediat să o consoleze și nu au lăsat-o să se apropie de colțul terenului. Fotbalistul a fost dus la spital după mai multe minute de resuscitare, dar conştient, potrivit stirileprotv.ro

Sursa video: youtube.com/Mussi

Sursa foto/ twitter.com/@trader_paulo

Update: UEFA a reacționat oficial și anunță că jucătorul a fost stabilizat: “O ședință de urgență are loc în acest moment la stadion, unde se află jucătorii și oficialii celor două echipe. O decizie cu privire la soarta meciului va fi anunțață în jurul orei 20.45 (n.r ora României).

Jucătorul a fost transferat la un spital din zonă și starea lui este stabilă”, anunță UEFA.

Sursa foto: twitter.com/@EURO2020

21:02 Expertul televiziunii maghiare M4 pentru Euro Gyorgy Bognar a spus în direct că nu înțelege “de ce dureză atat pentru ca UEFA să decidă. Singura hotărâre proastă ar fi să amâne meciul. Partida trebuie să se joace, care-i problema? Schimba-i pe jucatorii care nu vor să continue partida. 0-0 e un rezultat bun pentru Finlanda!”

21:04 Martin Schoots, agentul lui Eriksen, a vorbit cu NPO Radio 1: “Eriksen e conștient și poate să comunice și să respire singur”. Schoots a ținut legatura cu tatăl fotbalistului.

21:05 Meciul dintre Danemarca si Finlanda va fi reluat la 21:30, a anunțat Federația Daneză de Fotbal.

21:10 Jocul va fi reluat la 21:30. Se vor disputa cele 4 minute rămase din prima parte a meciului, apoi vor fi 5 minute de pauza și partida se va relua, potrivit sport.ro.

21:15 Fotbaliștii celor două echipe au ieșit la încălzire pentru reluarea jocului.

21:20 Președintele UEFA, Aleksander Ceferin: “Momente cum sunt cele prin care a trecut Christian Eriksen pun totul în perspectivă. Îi urez o recuperare deplină și rapidă și mă rog ca familia lui să aibă putere și încredere. În aceste momente, unitatea fotbalului e atât de puternică, iar familia lui are parte de gandurile și de rugaciunile tuturor. Am auzit suporterii ambelor echipe cântându-i numele. Fotbalul e frumos și Christian îl joacă frumos”.

Momente cumplite la Copenhaga! Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon în meciul cu Finlanda

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top