Sănătate

MAI deschide centre de vaccinare anti-Covid pentru întreaga populație

Astăzi, 26 mai a.c., Ministerul Afacerilor Interne (MAI) deschide pentru populația generală 11 centre de vaccinare anti-Covid.

Centrele vor fi deschise zilnic între orele 08:00-16:00. Persoanele care doresc asă se vaccineze o pot face fără o programare în prealabil. Serul administrat va fi cel de la compania Pfizer. Vor fi alocate 60 de doze/centru, iar în cazul în care numărul persoanelor care doresc să se imunizeze va fi mai mare, aceștia vor fi rechemați a doua zi.

”Începând de miercuri, 26 mai a.c., în centrele de vaccinare anti-COVID deschise în unitățile medicale ale Ministerului Afacerilor Interne, pe lângă angajații MAI, se va putea vaccina orice persoană cu vârsta de peste 18 ani, în limita dozelor de vaccin disponibile. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, fără programare, la oricare din cele 11 centre de vaccinare ale MAI în intervalul orar 8:00 – 16:00, având asupra lor actul de identitate”, a transmis MAI, printr-un comunicat de presă, potrivit ObservatorNews

Sursă foto: zf.ro

MAI deschide centre de vaccinare anti-Covid pentru întreaga populație

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top