Filme

Kung Fu Panda revine pe marile ecrane

Filmul „Kung Fu Panda 3”, în regia lui Jennifer YUH, va avea premiera pe 29 ianuarie 2016 (Statele Unite) și pe 18 martie 2016, în România.

Acţiunea se petrece în Valea Liniştită, după ce Po a scăpat de maleficul Lord Shen, și se bucură de gloria faptelor sale de vitejie.

Relaxarea şi toate bunătăţile din lume îi încântă zilele, dar fericirea nu va dura prea mult, căci dolofanul urs panda va avea de înfruntat o extraordinară ameninţare supranaturală al cărei scop este distrugerea completă a spiritului kung fu!

Trădarea unuia dintre ”Cei cinci furioşi„ îl va mâhni nespus pe Po, care va trebui să dea totul pentru a dovedi valoarea inestimabilă a prieteniei şi a încrederii şi pentru a-i salva din nou pe locuitorii din Vale.

Kung Fu Panda revine

Vocile personajelor principale sunt vocile următorilor actori: Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jeckie Chan şi Lucy Liu .

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top