Teatru

Florin Piersic tânăr și la 80 de ani

Ziua de 27 ianuarie este ziua în care marele actor Florin Piersic schimbă prefixul, împlinind frumoasa vârstă de 80 de ani.

filmsi.ro

Sursă filmsi.ro

Acesta și-a ținut aniversarea pe data de 26 ianuarie la Cluj-Napoca, împreună cu fanii săi, la cinematograful ce îi poartă numele.

,,Când am văzut că scrie sus “Cinema Florin Piersic”, am vrut să mă împușc. Cu litere galbene așa. Două nopți am stat, m-am suit pe statuia lui Mihai Viteazu și m-am gândit “Unde sunteți părinții mei, să mă vedeți că sunt pe bloc” a mărturisit Florin Piersic, conform realitatea.net.

Marea surpriză a venit de la o admiratoare în vârstă de doar 5 ani, născută în aceeași zi cu idolul său. Aceștia au purtat și un mic dialog:

Florin Piersic: ,,Știi despre mine ceva?”

Admiratoarea: ,,Da, ți-am văzut și câteva filme și mai am câteva să le mai văd.”

Florin Piersic: „Nu mi-ai spus ce mă interesează pe mine. Nu-i așa că sunt frumos?”

Admiratoare: ,,Da!”

click.ro

Sursă click.ro

Răspunsul acesteia au adus un larg zâmbet pe chipul actorului.

„Împlinesc de 4 ori 20 de ani și cu toții îmi spuneți la mulți ani! Unde vreți să mă duc? Să împlinesc 92 de ani și atunci o să veniți și eu o să zic hai noroc? Se poate să credeți în gluma asta că eu am 80 de ani? Pe mine mă cheamă Florin Piersic dintr-un singur motiv, din cauza că dumneavoastră publicul m-ați lăsat să fac asta. Nu vreau decât să fiți sănătoși, iar eu să trăiesc până nu se ofilesc trandafirii aceștia”, le-a transmis artistul fanilor săi, potrivit stirileprotv.ro.

Conform realitatea.net, Florin Piersic a primit titlul de ,,Artist al poporului Republicii Moldova” printr-un decret semnat de președintele Republicii Moldova.

Consilierul lui Klaus Iohannis, Sergiu Nistor, l-a sunat să îl felicite din partea președintelui pentru frumoasa vârstă pe care a împlinit-o acesta.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top