Sport

“Farmecul vieții”, încotro?

Rapid se află într-o situație de incertitudine completă. După ce în ultimii ani clubul din Giulești a fost centrul unora din cele mai mari schimbări din fotbalul autohton, iată că lucrurile nu par a se așeza pe un făgaș normal.

Au retrogradat, au promovat și au retrogrdat. Și iar au pomovat. Însă bucuria lor poate fi știrbită de sumele imense pe care clubul le are de plătit.

fani-rapid-bucuresti-660x440-660x400

Rapid nu știe dacă va juca sau nu în Liga 1. Miercuri, Comisia de Disciplină urmează să dea un răspuns în acest sens.

Primul meci, cel cu Botoșani, a fost amânat. La fel de incertă este situația și pentru partida din a doua etapă din acest sezon, când rapidiștii ar urma să joace în derby-ul cu Dinamo.

Pentru a spera la o decizie favorabilă miercuri, șefii trebuie să îndeplinească trei criterii, potrivit DolceSport.

  1. Să facă dovada că au încheiat contracte cu jucătorii
  2. Să facă dovada că au contracte cu staff-ul tehnic și cel medical
  3. Să dovedească faptul că au încheiat contract cu un stadion omologat pentru Liga 1

Cea care era numită cândva farmecul vieții a aproape de ruină. Farmecul vieții a fost distrus de oameni care își văd doar interesul, oameni care nu știu ce înseamnă dragostea pentru echipa iubită. Oameni care se adăpostesc sub acoperișul ros de vreme al stadionului în timp ce alții stau pe ploaie, furtună și vânt drepți în arenele Giuleștiului.

Fanii rapidiști s-au strâns luni seara în tribunele vechii arene pentru a cânta și scanda pentru echipa lor. Pentru ei, Rapid va fi mereu în picioare. Rapid va fi mereu echipa care a avut o replică în Europa și care a scris istorie în Liga1.

Pentru acești suporteri, fotbalul trebuie să renască în Giulești. Pentru fanii magnifici ai Rapidului, sportul trebuie să-și continue drumul spre o nouă glorie și spre noi abisuri. Pentru că, nu-i așa, nu-i echipă mai frumoasă și iubită ca Rapid.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top