Muzică

Ed Sheeran renunţă la reţelele de socializare

Ed Sheeran a declarat pe contul său de socializare că o să renunţe la reţelele sociale în următoarea perioadă.

Fanii de pe Instagram, Facebook şi Twitter nu vor mai avea niciun update din partea idolului lor până în toamna anului următor.

Ed Sheeran-Facebook

Ed Sheeran-Facebook

Încă de la debutul său, artistul britanic se află într-o continuă ascensiune în cariera sa, astfel că îşi doreşte să ia o pauză pentru a privi şi spre alte lucruri ce i-au scăpat în toată această perioadă.

Deşi renunţă la reţelele de socializare, Ed promite fanilor o reîntoarcere incendiară, odată cu lansarea viitorului său album.

Apariţia cântăreţului la Premiile Grammy este posibilă, unde piesa Thinking Out Loud este nominalizată la secţiunile  Song of the Year, Best Pop Solo Performance şi Record of the Year.

După o muncă cu rezultate extraordinare, este nevoie şi de o pauză bine meritată.

De asemenea şi baieţii de la One Direction au spus în urmă cu câteva luni că vor să facă o mică pauză. Aceştia au lucrat non stop încă de la debutul lor.

One Direction 2015

One Direction 2015

Printre artiştii care renunţă la reţelele sociale se află şi Iggy Azalea. Artista este decisă să facă acest lucru în urma comentariilor negative şi neplăcute pe care le primeşte pe conturile de socializare.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top