Artiști

Ed Sheeran va juca în cel de-al 7- lea sezon din ,,Game of Thrones”

David Benioff, creatorul serialului Game of Thrones, a dezvăluit, duminică, la Festivalul South by Southwest 2017 din Texas, că artistul şi compozitorul britanic Ed Sheeran va avea o scurtă apariţie în cel de-al 7-lea sezon al serialului, potrivit contactmusic.com

“Ani în şir am încercat să-l cooptăm pe Ed Sheeran în emisiune pentru a o surprinde pe Maisie (Williams), iar în acest an am şi reuşit”, a declarat Benioff, citat de Mediafax.

Vestea că Ed Sheeran va apărea în sezonul 7 vine după un weekend plin de succes pentru artist, după ce noul album ,,Divide” a ajuns în topurile muzicale din SUA şi Marea Britanie şi a înregistrat cele mai mari vânzări încă din prima săptămână de la lansare.

“Game of Thrones” este unul dintre cele mai longevive seriale care a fost  produs şi difuzat de HBO. Al şaselea sezon a înregistrat o  medie de 25 de milioane de telespectatori, devenind astfel una dintre cele mai vizionate producţii difuzate de postul TV. Serialul este  bazat pe romanele lui George R. R. Martin şi a fost recompensat cu premiul Emmy.

Sezonul 7 din ,,Game of Thrones”  va avea premiera în iulie 2017.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top