Artiști

Donald Trump îi răspunde actriţei Meryl Streep

Conflictul celor doi a pornit după ce, în timpul galei de decernare a Globurilor de Aur, actrița Meryl  Streep a susținut un discurs în care a  atras atenția asupra rolului pe care trebuie să îl joace actorii și presa în Administrația Trump.  De asemenea, aceasta a amintit despre imigraţie şi diversitatea de la Hollywood, dar și despre perspectiva diferită pe care o aduc colegii ei în fiecare rol pe care îl interpretează.

În timpul discursului de mulțumire, actrița americană a amintit de un moment controversat din campania electorală, în care  președintele Donald Trump a făcut glume pe seama unui reporter cu handicap fizic.  

„Cea mai emoţionantă prestaţie din 2016 a fost atunci când persoana care a vrut să ocupe cea mai respectată funcţie din ţara noastră a imitat, public, un reporter cu handicap fizic. Mi-a frânt inima atunci când am văzut aşa ceva şi încă nu pot să-mi scot acele imagini din minte, deoarece ele nu proveneau dintr-un film. Proveneau din viaţa reală. Impertinenţa invită la impertinenţă. Violenţa incită violenţă. Atunci când oamenii puternici se folosesc de funcţiile lor pentru a-i intimida şi brutaliza pe ceilalţi, cu toţii avem de pierdut”, a spus Meryl Streep, potrivit Digi.24.

În replică, Donald Trump a răspuns discursului critic postând o serie de mesaje pe Twitter în care afirma că vedeta hollywoodiană este o ,,actriță supraevaluată”, dar și ,,o slugă a lui Hillary care a pierdut alegerile.”

“Meryl Streep, una dintre cele mai supraestimate actrițe de la Hollywood. Nu mă cunoaște, dar m-a atacat noaptea trecută la Golden Globes… Este una dintre slugile lui Hillary care a pierdut (alegerile) într-un mare fel,” a scris republicanul Donald Trump pe o rețea de socializare.

donald-trump-meryl-streep-tweets

Meryl Streep este una dintre cele  mai apreciate actrițe din generația sa. Actrița a fost nominalizată de 19 ori la Premiile  Oscar. A câștigat trei statuete Oscar, două Globuri de Aur, două premii Emmy, un premiu BAFTA, un AFI, un Cèsar onorific și trofeul Cecil B. DeMille pentru întreaga carieră.

Autor: Ramona Banu

Foto 1

Foto 2

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top