Comunicate de presă

Dharma Creative prezintă ► SOUND FUSION ► ★★★ALL STARS★★★

Dharma Creative prezintă:
Sâmbătă 21 Mai Club Fabrica

                                                                                    ► SOUND FUSION ►
                                                                                    ★★★ALL STARS★★★13230789_1276814712347618_559672841_o

►Ediţia ALL STARS este de inspiraţie “quality bass music” şi aduce în prim plan artişti autohtoni, cu experienţă muzicală la nivel înalt:

GOJIRA şi PLANET H

Sunt printre puţinii artişti underground care au reuşit sa întretaie mai multe spaţii muzicale. Începuturile lor muzicale se interesectează cu începuturile scenei de muzică electronică din Romania, prin serile din legendarul club WEB în anii 2000. Planet H îşi face simţită prezenţa în Cluj încă din 2008, mai ales prin seriile de petreceri „Wrong to Be Strong“. În momentul de faţă, numele lor sunt arhicunoscute, ei fiind headlineri la majoritatea evenimentelor notabile.

DJ SNOW ★ [Drum and Bass]

Snow este unul dintre cei mai respectați și iubiți DJ din România, datorită tehnicii excelente de a mixa și stilului puternic, numele lui fiind o garanţie pentru show şi calitate. A împărţit scena cu nume ca Pendulum, Chase & Status, Noisia, Sub Focus, Netsky, Camo & Krooked, Friction, Zinc, Fresh şi mulţi alţii.

Grid ★ [Drum and Bass]

Grid este un alt din numele de referinţă pentru scena de drum and bass. Cu un puternic background de educaţie muzicală, Grid va încânta publicul cu double sau triple drop-uri. Mix de skill-uri l-au propulsat pe scenă alături de nume ca Pendulum, Loadstar, SPY, High Contrast, Jenna G şi mulţi alţii.

The FLO ★ [Drum and Bass]

The FLO este fondatorul Loud Noiz și este artistul care s-a făcut remarcat în ultimii ani prin stil şi producţii, a performat întotdeauna cu success pe scenă alături de artişti ca Habstrakt, Borgore, Chase and Status şi aduce de fiecare dată vibe-ul şi energia necesară pentru a ne ţine in priză până dimineaţă.

Lady Raizah ★ [Reggae / Drum and Bass]

Se numără printre primii organizatori de evenimente de gen din ţară, sub egida Dharma Creative. Lady Raizah a împărţit scena cu artişti internaţionali precum Gentleman, Tanya Stephans, Dub Incorporation, dar şi Caspa, Spor sau Cooh. Ea va aduce împreună sunetele de reggae cu cele drum and bass, pline de good vibes şi multă energie.

Şi pentru că promovăm legatura dintre generaţii, alături de noi vor fi:

★ Scumbags ★

★ Dropbass ★ [Techno]

Aşa cum ne-am obişnuit, Dropbass va încheia seara sau va începe un after cu stilul său preferat.

Organizatorii au pregătit pe lângă acest line-up minunat şi o surpriză răcoritoare. În preţul biletului care costă 15 lei va fi inclus şi un shot la alegere (Tequila , Kamikaze sau Surpriză). Pentru mai multe detalii şi update-uri în ceea ce priveşte evenimentul vă ataşăm şi pagina oficială a petrecerii: https://www.facebook.com/events/858837460894962/

Să ne rupem tenişii pe mixurile nebune pregătite de artişti! 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top