Beauty

Cele mai eficiente aparate de remodelare corporală împotriva celulitei!

 

Tehnologia avansează rapid în toate domeniile inclusiv în domeniul remodelării corporale, astfel că piața aparatelor este destul de mare și versatilă și de ce să nu recunoaștem, destul de costisitoare. Fie că ne confruntăm cu celulita sau cu centimetri în plus, avem de unde alege aparatul potrivit cu soluția perfectă fiecărui tip de problemă. Să nu uităm că pe lângă eficiența acestor aparate trebuie să avem o dietă echilibrată și o rutină zilnică de a face mișcare.

Cheia succesului în combaterea pielii cu aspect de ”coaja de portocală” și a kilogramelor în plus constă în combinația dintre aceste trei elemente. Pentru alegerea aparatului potrivit este necesară o consultație cu un profesionist pentru o evaluare corectă a problemei iar înaintea începerii procedurii trebuie completată o fișă cu istoricul personal medical al fiecărui pacient. Iată patru dintre cele mai eficiente și căutate aparate pentru remodelare corporală:

  1. Criolipoliza este cea mai eficientă opțiune pentru zonele cu țesut adipos localizat. Acționează prin înghețarea celulelor adipoase, la temperaturi cuprinse între -8°C și -11°C. Sunt recomandate maximum 3 ședințe pentru aceeași zonă, efectuate la intervale de 3 luni. Pentru că nu este o procedură extrem de invazivă iar eliminarea celulelor moarte se face cât se poate de natural, rezultatele sunt vizibile la 4 săptămâni de la tratament. Se poate aplica pe șolduri, abdomen, fese, pulpe, brațe.
  1. Radiofrecvența este un tratament non-invaziv care constă în aplicarea undelor de radiofrecvență cu efect de încălzire între 38°C si 41°C a dermei, stimulând producția de colagen și elastină. Elimină aspectul de ”coajă de portocală” a pielii, vergeturile, și tonifică musculatura zonei lucrate. Ca frecvență poate fi făcută o ședință saptămânală sau două, în funcție de rezultatul dorit. Durata unei ședințe este de 30-45 de minute. Radiofrecvența se aplică, de altfel și pe ten, pentru luminozitate și efect lifting.
  2. Tunelul cu infraroșu se aseamănă mult cu o saună uscată a cărei temperatura ajunge până la 60°C ce poate fi ajustată în funcție de toleranța la durere a fiecăruia. Datorită faptului că razele infraroșii acționează profund asupra țesuturilor pielii, arderile sunt accelerate considerabil, intr-un timp foarte scurt ajugând până la 750 calorii pierdute. Durata unei ședințe este de 30-45 de minute iar frecvența ședințelor fiind de 1 pe săptămână. Necesită hidratare înainte și după tratament. Ca beneficii suplimentare procedurilor anterioare, elimină 70-75% din apa aflată în exces în organism iar toxinele sunt eliminate în proporție de 25-30% .
  3. VelaShape este o combinație între tunelul cu infraroșu și radiofrecvență dar aduce un plus de eficiență datorită vacuumului. Este puțin dureroasă acolo unde rolele întâlnesc celulita, fiind combatantul principal al acesteia. Durata unei ședințe este de 30 – 60 de minute cu frecvență săptămânală. Tratamentul se face pe abdomen total, abdomen lateral, coapse și fese.

 

Sursa foto: pexels.com

Cele mai eficiente aparate de remodelare corporală împotriva celulitei!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top