Evenimente

East European Comic Con 2021

Toți pasionații de filme, seriale, benzi desenate și jocuri video și-au dat întâlnire weekend-ul acesta cel mai mare eveniment de acest fel din estul Europei – Comic Con 2021.

În perioada 26 – 29 august, Centrul expozițional Romexpo a găzduit East European Comic Con 2021. În zilele de 28 și 29 august, evenimentul a avut ca invitație actori din cele mai populare seriale și filme de la Hollywood. John Romero, una dintre legendele jocurilor video, a venit pentru dată la Comic Con Summer Limited Edition, acesta alăturându-se celor 4 actori invitați: Anna Shaffer (Triss Merigold din The Witcher) se alătură lui Eugene Simon (Lancel Lannister din Game of Thrones ) Michael Malarkey (Lorenzo St.John din The Vampire Diaries) și lui Ed Westwick (Chuck Bass din fenomenul Gossip Girl).

Actrița de origine spaniolă, Itziar Ituno, interpretă lui Raquel Murillo (Inspector / Lisbon), unul dintre personajele cu cea mai spectaculoasă evoluție din serialul-fenomen „La Casa de Papel”, a venit pentru prima dată în România la Comic Con (Summer Limited Edition) 2021. Itziar Ituno a fost prezentă la eveniment pe 28-29 August, sâmbătă (după-masă) la a doua sesiune și duminică dimineață la prima sesiune. Actrița a împărtășit cu fanii La Casa De Papel emoții, trăiri din timpul filmărilor, dar și din viața personală.

Itziar Ituño

De unde o știi: Conform principiului „cere și ți se va da”, pentru că foarte mulți fani și-au exprimat dorința de a avea un actor din seria La Casa de Papel la București, East European Comic Con 2021 a adus în premieră un nume din serialul spaniol pe scena de la Romexpo. Itziar Ituño interpretează rolul fostului inspector de poliție Raquel Murillo, trecut între timp de partea cealaltă a legilor sub pseudonimul Lisboa (Lisabona).

Ed Westwick

De unde îl știu: Poate cel mai cunoscut nume de anul acesta, Ed Westwick a fost interpretat lui Chuck Bass în serial Gossip Girl, fiind unul dintre personajele preferate de fani. Chiar dacă actorul nu-i va relua rolul în noua adaptare a Gossip Girl produs de HBO Max anul acesta, că un actor din seria originală a venit la București fix în momentul în care a avut premiera remake-ul se poate dovedi a fi un lucru extrem de interesant.

Sursa foto: facebook.com/East European Comic Con

John Romero

De unde îl știi: Cred că este pentru prima oară când unul dintre invitații care a urcat pe scena principală de la East European Comic Con nu este un actor, ci un creator de jocuri video. John Romero este un nume important în industrie, co-fondator al companiei ID Software și creator al jocurilor Quake, Doom și Wolfenstein 3D. John Romero este considerat a fi „părintele” jocurilor de tip first-person shooter pe care le-a dezvoltat și dus la un nou nivel în anii ’90.

Anna Shaffer

De unde o știi:  Eu recunosc că Anna Shaffer este principalul meu punct de interes de la ediția de anul acesta de East European Comic Con. Am descoperit-o prima oară în serie de filme Harry Potter, acolo unde a avut un rol episodic (Romilda Vane), însă cel mai recent am putut-o urmări în serial The Witcher produs de Netflix. Ea joacă rolul vrăjitoare Triss Merigold, un personaj destul de important în jurul lui Geralt, Ciri și Yennefer care va fi exploatat chiar și mai mult în sezonul secund ce va debuta în această iarnă.

Și cum iubitorii de costume nu s-au lăsat mai prejos decât celebritățile mult așteptate, ei bine, priviți ce personaj au defilat în cele trei zile ale festivalului. Numărul de fani costumați a depășit așteptările organizatorilor, astfel că, personaj precum: Lucifer, The Withcer, Son Goku și mulți alții au făcut deliciul celor ce au participat pentru prima dată la un astfel de eveniment.

 

East European Comic Con 2021

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top