Entertainment

Aventuri în nicăieri cu “Pan”

Pan: Aventuri în Țara de Nicăieri se prezintă destul de palpitant, după care începe călătoria mistică în Nicăieri dar un nicăieri al lui Barbă Neagră, iar spre final rămâi să îţi doreşti o continuare.

Povestea se axează pe începuturile lui Peter Pan, filmul este un “origin” despre Peter, băiatul care va face o revoluţie şi va scăpa Nicăieri-ul de piratul Barbă Neagră, iar ajutorul lui este James Hook, care nu este încă piratul cel rău şi antagonistul lui Peter, ci il ajută în drumul său, ceea ce aş dori eu să văd este exact punctul în care James Hook pierde prietenia cu Peter şi devine antagonistul cu care suntem obişnuiţi, acela cu teamă de moarte asupra Crocodilului care îl lasă cu cârlig in loc de mână, dar din păcate asta nu se întâmplă şi povestea se termină cu declinul lui Barbă Neagră şi salvarea zânelor.

Coloana sonoră te ține într-un ritm voios. Menționabilă este și interpretarea mulțimii de la mină, alături de Hugh Jackman, a câtorva versuri din „Smells Like Teen Spirit”. La început pare nelalocul ei, dar melodia este cel puțin o alegere interesantă.

Din distribuţia impresionantă a filmului fac parte actorii Hugh Jackman, Garrett Hedlung, Rooney Mara, Adeel Akhtar și Amanda Seyfried. Iar filmul este disponibil și în format 3D.

Iar pe final Pan: Aventuri în Țara de Nicăieri, pot spune ca te lasă în aer şi chiar te lasă să zburzi pe acolo destul de bine, este ca şi cum aştepţi ca plot-ul să fie desăvârşit, dar din păcate acest lucru nu se întâmplă. În ciuda acestor lucruri chiar este un film interesant şi merită văzut.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top