Gaming

Asylum Entertainment ne promite un joc care simuluează realitatea

Identity este un proiect pe kickstarter conceput de un studio nou pe piață, Asylum Entertainment, care promite să permită jucătorilor să se piardă într-o lume virtuală complet realizată.

 

Potrivit paginii de kickstarter, jocul se pare a fi o lume uriașă într-o evoluție constantă, un guvern funcțional condus doar de jucători, o economie ținută în picioare de jucători. În concluzie totul este condus de jucători, de la poliție la pompieri la hoți și directori de închisori.

Identity este considerat un MMORPG de-a dreptul revoluționar în care fiecare jucător își poate crea o viață virtuală cum nu s-a mai putut până acum în care oricine poate să facă orice le permite jocul.

Acest articol este recomandat de re7consulting – agentie de marketing online din Bucuresti.

În joc comunicarea între jucătoir se face exclusiv prin VOIP iar sunetul iese direct din gura personajelor virtuale, jocul folosind o tehnologie modernă de lip-sync. Mai mult, jucătorii își pot cumpăra case, terenuri, mașini, arme, ș.a.m.d. folosind banii virtuali achiziționați în cadrul jocului.

Deocamdată nu există o dată de lansare oficială a jocului dar Asylum Entertainment promite mai multe detalii pe parcursul anului.

Mai jos puteți urmări un video de prezentare a jocului.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top