Sport

Amatorism la un alt nivel! Dinamo și-a pierdut unul dintre cei mai buni juniori!

Salvată de suporteri și de donațiile acestora, după ce patronul spaniol, Pablo Cortacero, s-a dovedit a fi un “țepar”, Dinamo nu o duce foarte bine nici în prezent, dar nici perspectiva viitorului nu este una excepțională. Unul dintre cei mai buni juniori ai clubului, Aleksander Mitrovic, a părăsit echipa după ce și-a depus memoriu, fiind neplătit de mai multe luni, anunță GSP.

Fostul președinte al centrului de copii și juniori ai lui Dinamo, Gabi Răduță, a vorbit și el despre situația de la “câini” și îi compătimește pe aceștia. “Normal că-i pierd pe toți, dacă nu-i plătesc. Din păcate, Dinamo nu a știut să aibă grijă de copiii ei. Mitrovic e chiar talentat, el și Eșanu pot constitui viitorul clubului mulți ani de aici încolo. Aleksander e dorit de multe cluburi, de FCSB și Voluntari știu eu, că m-au chestionat despre el, iar eu l-am lăudat, pe merit. Logic că a plecat de la Dinamo dacă nu e plătit”, a declarat Gabi Răduță.

Sursă FOTO: digisport.ro

Amatorism la un alt nivel! Dinamo și-a pierdut unul dintre cei mai buni juniori!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top