Diverse

Alexander “E plin de…”

Alexandru Petcu, cunoscut sub numele de Alexander, a participat la XFactor cu o compoziție proprie care a ridicat în picioare atât publicul, cât și jurații.

E plin de...

E plin de…

Deși Alexander avea ani de muzică populară în spate, nu se mai regăsea și, încurajat de prieteni, a participat la acest concurs. Într-o seară, inspirat dint-o fostă relație și postări de pe o rețea de socializare, un negativ știut de ceva timp și aproximativ 3 luni de muncă, a reușit să compună acea melodie.
Era convins că va prinde, iar participarea sa a fost pentru a se promova și a observa reacțiile mulțimii.

După experiența de la X Factor, Alexander va încheia un contract cu Cat Music. Urmează să lanseze în februarie videoclipul piesei cu care a cucerit publicul. Clipul va fi un produs Art Focus International in regia lui Petre Năstase , cunoscutul regizor, care este și managerul lui. Stilul de muzică pe care el îl promoveaza este trap-ul .
“În țara nostră nu se poate cânta trap american. Nu ai cum sa aduci un gen muzical din afară şi sa-l interpretezi ca la el acasă. Acesta trebuie adaptat la nivelul si condiţiile noastre! “ spune Alexander.

12576288_946361148777005_1722492356_n0

Alexander, XFactor

A început să cânte de la 6 ani

A fost descoperit la grădiniță de Constantin Ungureanu, cel care i-a deschis ușa spre o carieră muzicală. De-a lungul timpului, a participat la numeroase concursuri de muzică populară, etno și ușoară, unde a făcut tot posibilul să câștige cel mai bun premiu.

Alexander are 2 jobb-uri: ca editor la o revistă sportivă și asistent de producție la Art Focus Internațional.

Acesta promite că va scoate câte o piesă nouă în fiecare lună, pe canalul său de youtube. Vrea să își deschidă un studio de înregistrări.

“E plin de…” urmează a fi lansată cât mai curând.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top